Wil jij samen met je paard werken
om het beste uit jullie te halen?

WESTERN
Trail, Western Pleasure, Horsemanship, Reining. Of gewoon recreatief.
Bij western stuur je op je zit. Tijdens de les geef ik veel behendigheidsoefeningen, waardoor het paard goed op de hulpen reageert en soepel wordt. Dit alles op duidelijke en paardvriendelijke manier. Ik leg alles geduldig uit.

10849723_621385334640295_1197335258291241636_n

LES OP LOCATIE

Tijdens een eerste les vraag ik altijd waar de klant tegenaan loopt. Zo gaan we samen aan de slag om de combinatie van ruiter en paard te verbeteren.  Plezier voor ruiter én paard vind ik heel belangrijk. Om de zit van de ruiter te verbeteren gebruik ik Franklin ballen tijdens het geven van rijlessen.
Ik geef les aan alle rassen. Zowel bit als bitloos.
Ook is het mogelijk om samen met mij je paard om te scholen van dressuur naar western.
Het dragen van een cap is verplicht.
Klik hier voor reviews over western les op locatie.

 

LES OP 1 VAN MIJN PAARDEN

Ik geef western les op mijn paarden in Aalsmeer, Stal Wennekers Mr Jac Takkade 21 in Aalsmeer. Hier kunnen de lessen in binnenbakken en buitenbakken plaats vinden. Mijn paarden zijn geen manege paarden, maar goed op je hulpen getrainde wedstrijd paarden. Ideaal als je graag wilt leren om verder te komen, rijden op intentie, zonder geschop. Aangezien ik met mijn paard met een skateboarder er achter met 6.000 man publiek, vuurwerk, liveband, 500 gillende kinderen etc. rijd is ze zo braaf dat ze het ideale beginnerspaard is. Maar om mijn paarden zo gevoelig te houden neem ik geen beginners meer aan. Wel heb ik nog plek voor les op mijn paarden voor kinderen.
Ik geef maar met 1 paard tegelijk les, dus als je samen wilt komen rijden kan dat allleen na elkaar en dan bij elkaar kijken.
Voor les op mijn paard geldt een maximum van 70 kg.
Het dragen van een cap en schoenen met hak en zonder veters (of chaps er over) is verplicht.
Klik hier voor reviews over western les op mijn paarden.

Klik hier voor tarieven.