Wil jij samen met je paard werken
om het beste uit jullie te halen?

“Rij al 3 jaar bij Viviane met veel plezier. Heb in de afgelopen jaren heel veel geleerd! Ze houdt veel rekening met mijn wensen en knieproblemen, wat het rijden heel fijn, leuk en leerzaam maakt. Deze week de Freerider gehuurd en was er super tevreden mee! Het is heel goed voor je houding en buikspieren, heb er elke dag op gezeten en merk echt een verschil! Een echte aanrader!” – Mary

We missen ons paard. Die stond zo geduldig in de huiskamer te wachten tot je af en toe een stukje wou galopperen…Free Rider heeft mijn rug los gemaakt, beetje bij beetje. En; opeens had ik extra buikspieren! Ook begrijp je steeds meer van de galop, het van boven naar beneden bewegen wat er in zit. En: vooral mee gaan. Bij mij zijn er heel wat kwartjes gevallen. Het was het dubbel en dwars waard. Dit mechanische “paard”, is gehuurd bij Viviane Smit. Super leuk. – Astrid nov. 2020

Ik kamp al jaren met pijn in mijn bekken, heup en onderrug tijdens en na het paardrijden. En loop hiervoor ook al zolang bij de fysio.
Via Viviane hoorde ik over de Anky Free rider en hoe het kan helpen om je bekken losser te maken en je ‘Core’ te trainen. Waardoor je meer in balans en ontspannen op je paard kan zitten. (Vooral in galop).dat leek me ideaal en ik dacht er aan om er ook één aan te schaffen als het zo goed zou werken.
Ben op zoek gegaan en onderwijl heb ik het apparaat een week van Viviane kunnen huren.
De 1e paar keren waren onwennig en best lastig.
Maar al doende ging het beter en kon ik me beter ontspannen, rechter zitten en mee bewegen.
Na die week heb ik er gelukkig zelf éèn van iemand kunnen overnemen.
Ben er heel blij mee.
Ik merk een behoorlijk verschil al rijdend op mijn paard. En mijn instructeurs zien het ook.
Ik ben losser geworden, kan meer onafhankelijk in balans en ontspannen mee zitten. En de pijn is minder geworden. Dus dikke winst al met al.
Ben blij dat Viviane de Anky Free rider op stal heeft geïntroduceerd. En ik kan het iedereen aanraden! – Astrid S