Wil jij samen met je paard werken
om het beste uit jullie te halen?

Zonder jou had ik Simba niet meer

Ik geef Viviane met deze de complimenten wat zij mijn paard heeft verandert
Ik kocht mijn tinker een jaar geleden hij was voor mij onhandelbaar bokken, trappen, niet willen lopen of juist door je heen willen lopen, rijden was een ramp trok je door de hele bak maar genoeg ik kwam bij Viviane en zij bracht zoveel rust in hem terug  na een paar maanden had ik al een heel betrouwbaar paard dat was al een heerlijk gevoel we zijn m western gaan rijden en nu na een jaar heb ik het paard wat bij mij hoort. Dank je wel Viviane voor je hulp zonder jou had ik Simba nu niet meer gehad  en ook mij heb je het vertrouwen in paarden weer terug gegeven ik hoop nog lang van je lessen te mogen genieten want daar zijn we nu dat Simba en ik gewoon genieten van t rijden

– Thea 15 mar. ’13